NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!

contact

Inhoud: Jaar 2013

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kerst en Nieuwjaarwensen
Top2000 Intervieuw in Gelderlander Nieuwscafe, Mahler

Mediamarkt Foto's !!!

BLIKSEM OPTREDEN MEDIAMARKT!!!
STEM OP DE GUITAR KING!!!
HET WAS EEN GROOT FEEST!!!
HET IS BIJNA ZOVER!!!
RTV9 Radio uitzending met Hank The Knife

Het nieuwe Anniversary ALBUM op CD is uitgebracht
Het nieuwe Jan Jammerdam 2 stripboekje is uit

Optreden Wapen van Liempde, 30 November
Optreden Muziekcentrum AZOTOD, Utrecht, 17 November
Optreden Afas AZ Stadion, 16 November
Optreden Cafe Atlanta, Arnhem, 8 September
Optreden in Elden, 19 Mei

Nieuwe SONY DVD ?
Persbericht Bandbezetting
Rock'n Roll Special "IN THE MOOD"
Foto's van optredens en sessies van vroegere jaren
Wij zijn ook op FACEBOOK !!!

Jan Jammerdan Stripboekje

Nieuwe verkooplijst met de 'KNIFEDOLLAR'

T-Shirts Ron The Roadie verkoop

boven

 

22-12-2013 HANK THE KNIFE WENST U TOE...

 

De bandleden, crew, management en webbeheer van Hank The Knife & The Jets en The Silver Cadillacs wensen jullie allen fantastische feestdagen toe, en een gezond, muzikaal & voorspoedig 2014.

Tot ziens en horens in het nieuwe jaar (of in enkele gevallen nog in dit jaar),

 

lijn

boven

 

16-12-2013 HANK THE KNIFE & ALAN MACFARLANE IN TOP2000 TE GAST!!

Kom Zondag 22 december v.a. 15.45 uur naar Top 2000 Gelderlander Nieuwscafe in Mahler, Velperbuitensingel 25, Arnhem. Hier zijn Hank The Knife en Alan Macfarlane, de componisten van de klassieker "Guitar King" te gast in het praatprogramma.

 

lijn

boven

 

05-12-2013 HANK THE KNIFE PROMOOT ZICH IN DE MEDIAMARKT !!!

KOM, GENIET EN STEM OP DE GUITAR KING !!!


lijn

boven

 

02-12-2013 STEM OP DE GUITAR KING !!!

ARNHEM - Media in Arnhem zijn een actie begonnen om de hit 'Guitar King' van de Arnhemse rockband Hank the Knife and the Jets in de Top 2000 te krijgen.De single reikte in 1975 tot de toppen van de Nederlandse hitlijsten. Dagblad De Gelderlander en bloggerssite Arnhem Direct roepen op om in het kader van 'Arnhem Top 2000-stad' 'Guitar King' op het lijstje te zetten bij het inzenden van de favoriete liedjes voor de Top 2000. De stembus gaat zaterdagochtend 30 november open. Stemmen kan tot en met vrijdag 6 december 20.00 uur via Radio2.nl.

 

VOTE FOR THE GUITAR KING IN THE TOP 2000!!!
 

lijn

boven

 

18-11-2013 HET IS EEN GROOT PRACHTIG SIXTIES FEEST GEWEEST!!!

Ongekende ROCK 'N' ROLL sensatie tijdens het Rockplace festival afgelopen zondag.
Met medewerking van Hank The Knife & The Jets, The Jets en dj Cees Schrofer
De trotse organisator: Wim van de Pol. VOOR HERHALING VATBAAR!

Klik voor vergroting / Click to Enlarge

ROCK 'N' ROLL sensation like hardly known before last Sunday at the Rockplace event. With co-orperation of Hank The Knife & The Jets, The Jets and dj Cees Schrofer. The proud organisor: Wim van de Pol. TO BE CONTINUED!

Wij kijken terug op een fantastisch weekend! Zowel zaterdag in Alkmaar tijdens het 'Sweet Sixty' evenement als gisteren in De Meern tijdens het 'Rockplace' evenement hebben we genoten van enthousiasme, afgeladen entourages vol dansende en genietende aanwezigen. Het heeft ons goed gedaan! Met dank aan de organisatoren, The Jets uit Utrecht, dj Cees Schrofer, maar bovenal: alle aanwezige bezoekers wie de verrassend grote opkomst waargemaakt hebben tijdens beide evenementen.

We can look back on a wonderful weekend! Yesterday at the De Meern 'Rockplace' event we enjoyed the enthusiasm of full crowded places with dancing visitors filled with happiness. It ment a lot to us! With thanks to the organisors, The Jets from Utrecht, dj Cees Schrofer, and above all: all visitors who showed up and made the full crowded places reality during both events.

 

 


 

Henk en Alan voor het AZ veld in Alkmaar, waar zij gisteren met The Silver Cadillacs (met uiteraard Fred & Alfons er ook bij) een bijzonder geslaagd optreden verzorgd hebben voor een bomvolle zaal vol dansende tieners op leeftijd.

 

lijn

boven

 

15-11-2013 HET IS ZATER- EN ZONDAG AS. BIJNA ZOVER ...

Mis dit optreden niet morgen in het AZ stadion, Alkmaar en Zondag in AZOTOD, De Meern in Utrecht!!

Klik voor INFO...

SWEET SIXTY WEBSITE! VOOR 16 NOVEMBER

AZOTOD MUZIEKCENTRUM "DE MEERN", UTRECHT VOOR 17 NOVEMBER


lijn

boven

 

14-11-2013 RTV9 RADIO UITZENDING MET HANK THE KNIFE

 

lijn

boven

 

13-11-2013 THE ANNIVERSARY ALBUM RELEASE

Het nieuwe ANNIVERSAY ALBUM is eindelijk verschenen. Het bevat het debuut album van Hank The Knife & The Jets en nooit uitgebrachte tracks. Een must voor ieder fan en verzamelaar. Het betreft een Limited Edition uitgave, dus wees er snel bij.

Bestellen kan via het bestelformulier BESTELFORMULIER op deze site. De bestelling is inklusief verzendkosten. Ik zeg DOEN EN GENIET!!

For the fans abroad ask for P&P. Use the CONTACT PAGE ...


lijn

boven

 

25-10-2013 HANK THE KNIFE ALS STRIPTEKENAAR

Zeer recent is er een nieuwe uitgave verschenen van de JAN JAMMERDAM strips, die voorheen in de krant verschenen, door STUDIO TROLLEY-DOWN uitgegeven. Nu zijn deze strips (onliners) van Bruysten & Lentjes weer samengebracht in dit stripalbum nummer 2.

Het is zeer de moeite waard, om deze strip te gaan lezen. Het is vooral de droge, recht voor zijn raap zijnde humor in de onliners, die het hem doet. Als je wel eens "Married with Children" gezien hebt, dan vind je hier in deze strip ook weer iets van die humor terug. Je zit voortdurend te grinneken en te lachen, om de vele komische en getekende grappen, die je voorgeschoteld krijgt. Met recht de echte Arnhemse humor, die het hem doet. Als je begint te lezen, dan ga je in een adem door tot het einde. Zeer de moeite waard, om het aan te schaffen. En dan kan via het bestelformulier op deze site. De bestelling is inklusief verzendkosten. Ik zeg DOEN!


lijn

boven

 

20 APRIL - NIEUWE DVD ??

Hank The Knife & The Jets in het Duitse 'Musikladen', 1975, aan het opwarmen "I Don't Want My Liquer No More" spelend. In voorbereiding is een Sony DVD-box met exclusieve gigs van dit bekende popmuziek programma uit de gouden jaren. Wordt vervolgd!

Hank The Knife & The Jets at the German 'Musikladen', 1975, during the warming up performing "I Don't Want My Liquer No More". A Sony DVD-box gets prepared with raHank The Knife & The Jets at the German 'Musikladen', 1975, during the warming up performing "I Don't Want My Liquer No More". A Sony DVD-box gets prepared with rare gigs taken at this wellknown popmusic TV program of the golden decade. To be continued! gigs taken at this wellknown popmusic TV program of the golden decade. To be continued!

lijn

boven


19 APRIL - PERSBERICHT WISSELING BANDBEZETTING

Klik op afbeelding voor leesbare tekst...

ROCK'N ROLL, BACK TO THE ROOTS !!


lijn

boven

 

29 JANUARI - SPECIAL OP RTV9 (14 MAART)

ROCK'N ROLL, GO FOR IT !!


lijn

boven

 

21 JANUARI - OUDE FOTO'S

Alex Schiphorst, de vroegere voorzitter van de fanclub, heeft een serie foto's ingezonden, om op de site te plaatsen.

Een paar van deze foto's werden ook eerder in Facebook getoond. Het geeft een vrij aardig beeld van de vroegere optredens en sessies van die jaren weer. De foto kompilaties zijn van Jack van der Veer, onze hardwerkende manager.

Klik op afbeeldingen, om naar fotoserie te gaan ...


lijn

boven

 

14 JANUARI - OP FACEBOOK !!

FACEBOOK


lijn

boven

 

HANK THE KNIFE ALS STRIPTEKENAAR

Zeer recent is er een nieuwe uitgave verschenen van de JAN JAMMERDAM strips, die voorheen in de krant verschenen, door STUDIO TROLLEY-DOWN uitgegeven. Nu zijn deze strips (onliners) van Bruysten & Lentjes weer samengebracht in dit stripalbum.

Het is zeer de moeite waard, om deze strip te gaan lezen. Het is vooral de droge, recht voor zijn raap zijnde humor in de onliners, die het hem doet. Als je wel eens "Married with Children" gezien hebt, dan vind je hier in deze strip ook weer iets van die humor terug. Je zit voortdurend te grinneken en te lachen, om de vele komische en getekende grappen, die je voorgeschoteld krijgt. Met recht de echte Arnhemse humor, die het hem doet. Als je begint te lezen, dan ga je in een adem door tot het einde. Zeer de moeite waard, om het aan te schaffen. En dan kan via het bestelformulier op deze site. De bestelling is inklusief verzendkosten. Ik zeg DOEN!


lijn

boven

 

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb