NIEUWS VAN HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!

Inhoud: Jaar 2011

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Optreden in Ede, Stadscafe "Oscar" 31 December
Megaplatenbeurs signeersessie in Utrecht 19 en 20 November
Arnhem, Benefiet Concert voor East Africa, 27 December
Arnhem, Albert's Puntje, 27 November
The Silver Cadillacs op de stip bij Vitesse, 23 Oktober
"EINDELIJK DE RELEASE VAN SIX BASS MAN!!!"
De enige echte CD "Six Bass man"
Nieuwe CD naar Perserij
Heinkenszand, De Stenge, 22 Oktober
Waalwijk, Bork Totaal, 28 Augustus
Zutphen Zomerfeest Podia, 17 Augustus
Over de nieuwe CD
Korenmarkt optreden, 2 Juli
Harleydag Arnhem
Persbericht Management
Harleydag Arnhem, 29 Mei
Persbericht Management
Nieuwe CD
Wisseling van drummer
Nieuwe Clip
Xinix Nieuwendijk, 28 Januari

Nieuwe verkooplijst met de 'KNIFEDOLLAR'

T-Shirts Ron The Roadie verkoop

 
17 November, MEGAPLATENBEURS SIGNEERSESSIE, UTRECHT 19 en 20 NOVEMBER boven

megaplaten beurs

36e Mega Platen & CD Beurs Jaarbeurs Utrecht 19 & 20 november

Najaarse Mega Platen en CD Beurs in teken van de liefde voor vinyl
zeldzame platen, signeersessies, taxaties, popquiz en live optredens

Op zaterdag 19 en zondag 20 november 2011 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats. Deze beurs wordt voor de 36ste keer gehouden en is een waar Mekka voor muziekliefhebbers met exposities, boekpresentaties, verzamelingen, signeersessies en filmvertoningen op het gebied van muziek.


Talloze popfanaten, platenverzamelaars, kenners en deejays komen tweemaal per jaar naar de Jaarbeurs in Utrecht voor dit tweedaagse spektakel. Driekwart van de gespecialiseerde standhouders is daar inmiddels afkomstig uit het buitenland en zij staan garant voor een uiterst veelzijdig en exclusief aanbod van elpees, singles, maxisingles, cd's, dvd's, popgerelateerde artikelen en andere memorabilia. Het programma omvat bovendien unieke tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties, live optredens en deejaysets.

Hank The Knife & The Jets zullen ook aanwezig zijn, om een signeersessie te verzorgen. Volgens de bovenvermelde website vangt dat zondag (20 november) 14.30 uur aan. Leuke gelegenheid voor belangstellenden, om de nieuwe "Six Bass Man" cd deze aan te schaffen en direct door Hank The Knife & The Jets te laten signeren.

lijn


23 Oktober - "OP DE STIP BIJ VITESSE!" boven

Tijdens de pauze in de wedstrijd van Vitesse op 23 Oktober spelen The Silver Cadillacs op de middenstip. Of het is om Jordania op te vrolijken is niet bekend, wel dat the Silver Cadillacs AANVALLEND ZULLEN SPELEN.

lijn

boven

15 Oktober - "HIJ IS ER!!!!!"

DE NIEUWE CD "SIX BASS MAN" !!

Het is een instrumentale solo CD met het onmiskenbare geluid van de 6-snarige bas geworden, wat dan nu ook de logische titel van deze nieuwe CD is. Het is mu- ziek, die ook kenbaar aanwezig is in de westernfilms van oa. "Once Upon A Time In The West". Dan zit je een nummer verderop opeens weer in een Duane Eddy sfeer. Deze instru- mentale CD is heel afwisselend, en met een sterke ritmesectie van gitaar, drums en orchestrale achtergrond. De vokalen zijn ook precies op tijd erin getimed. Ook het Shadows geluid in "So Long Jerry" is niet vergeten en er heel mooi ingemixed. Niet te vergelijken met de CD "Black". "Six Bass Man" is qua stijl een geheel andere CD, die ook de bonus van "Lonely X-mas Girl" (een ode aan Pierre Beek) en "Theme For Teddy" bevat. Zoals gezegd een prachtige luister CD. Speakers op 10 en achterover in de luie stoel.

Zoals gezegd, 1 jaar zwoegen en zweten op al die komposities en na vele proefpersingen, is de CD er dan voor de verkoop. Zie Discografie. De CD is inclusief verzending € 16,50 en te bestellen dmv. het Bestelformulier.

lijn

boven

24 September - "DE ENIGE ECHTE"

NIEUWS OVER DE CD "SIX BASS MAN" !!

Hank met de proefopnamen van 1 jaar zwoegen voor de cd "SIX BASS MAN"
En in zijn hand DE ENIGE ECHTE DIE HET GEWORDEN IS !!!


lijn

boven

17 September - "DE NIEUWE CD IS KLAAR"

NIEUWS OVER DE CD "SIX BASS MAN" !!

De cd "Six Bass Man" is gemixed en gemastered en gaat naar de perserij.
Deze cd is geheel instrumentaal en bevat, naast de herkenbare Hank-sound een aantal filmachtige ballads, welke door hem op sublieme wijze zijn gearrangeerd.
Hij heeft hiermee een cd gerealiseerd met muziek, die hem zo na aan het hart ligt, zonder deze keer kommerciele konsessies te doen.
Een "must" voor alle fans van de 6-snarige basgitaar !!!
Binnenkort meer hierover, hou de site in de gaten!
KEEP ON TWANGIN' WITH THE SIX-BASS !!

lijn

boven

24 Juni - NIEUWS VAN HANK THE KNIFE

"NIEUWS OVER DE NIEUWE CD"
Dit vordert nu flink!
Er moet als laatste nog een nummer worden opgenomen waarbij besprekingen lopen met een groot mannenkoor om hun medewerking te verlenen om het nummer vokaal te ondersteunen.
Ook worden er gesprekken gevoerd met leden van het Tata Mirando orkest om bij sommige nummers enige vioolpartijen toe te voegen.
Daarna worden de mixages nog uitgebreid nagelopen en dan....IS HET AF, na een klein jaar zwoegen en zweten!!

lijn

boven

8 Juni

Harleydag Arnhem

harleydag

We betreuren dat de Harleydag niet doorging. Het is wel begrijpelijk. We hadden net op tijd de piano geprepareerd om zondag aan stukken te gaan zagen. Het mocht niet zo zijn. Het beestje zal er wat ons betreft dan op 2 juli op de Korenmarkt in Arnhem aan moeten geloven.

lijn

boven

24 Mei - "PERSBERICHT MANAGEMENT"

Duiven, 24 mei 2011

De organisatie van Hank the Knife geeft te kennen andermaal tijdens het optreden van de groep een piano te slopen. Het voornaamste instrument hiervoor zal een motorzaag zijn. Van de preparatie is beeldmateriaal verzameld op de Youtube-link:

http://www.youtube.com/results?search_query=hank+the+knife+piano+bolero&aq=f

of vindbaar onder de bandnaam en titel ' Pianobolero'.

Het optreden vangt aan om 14:30 uur. Het tweede deel van de film ' Pianobolero' zal dan worden opgenomen en eveneens op Youtube te zien zijn.

lijn

boven

5 Mei - "PERSBERICHT MANAGEMENT"

Een fotoshoot van de hernieuwde formatie van Hank the Knife and the Jets staat voor Dinsdag 10 mei a.s. bij zonsondergang.
Een Crewfoto gaat dan in 1 moeite door. Beleidsassistenten en de logistieke staf werden verzocht om op aangegeven plaats en tijdstip aanwezig te zijn.
De volgende Kleding voorschriften zullen gelden:
Een Jet: geen, een Jet laat zich niet voorschrijven.
Crew: toegestaan zijn: cowboyhoed, rebelcap, echter geen baseballpetjes, tenzij met gegronde redenen omkleed.
Doodskoppen, onklare vuurwapens en sterke drankflessen met decoratief verantwoorde etikettering (Jack Daniels bijvoorbeeld) toegestaan tussen 18:45 uur en 20:15.

Die piano, die binnenkort tijdens een optreden in stukken wordt gezaagd, zal op de site nog in beeld worden gebracht. Vanaf de preparatie tot aan de uiteindelijke sloop kan door iedereen worden gevolgd. Tot snel!

lijn

boven

13 April - "NIEUWS OVER DE NIEUWE CD"

Op dit moment zijn Henk en Fred van Geffen (techniek) druk in de weer om de cd 'SIX BASS MAN' te voltooien,7 van de 13 nrs zijn klaar en de rest vordert gestaag. Ook wordt er druk gesleuteld aan de hoes van de cd.
De CD is naar verwachting omstreeks September te bestellen.

Meer informatie volgt.

lijn

boven

4 April - WISSELING IN DE BAND:Begin April is Sander Ponne (drums)uit de band gestapt.

Alan Macfarlane is weer terug op het oude nest en neemt de plaats van Sander in.

lijn

boven

19 Maart: Solo Clip van Hank The Knife release:

Theme for Teddy

op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=fyQWyiUREH0

of download de song, click on picture!

promoclip

lijn

NIEUWE OPTREDENS:boven

1 april,  Kema Arnhem

29 mei,  Harleydag Arnhem

28 augustus,  Waalwijk

Nadere aanvullingen volgen!

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb