MUZIKALE BIOGRAFIE VAN

HARRY ANGENEINDIk ben begonnen met drummen na, in 1966, Keith Moon op TV bezig gezien te hebben. Was daarbij zo onder de indruk, dat ik kort daarna een drumstel aanschafte en vervolgens thuis aan het
oefenen sloeg.

Mijn eerste band was The Atlantics uit Arnhem. Vervolgens heb ik na deze band met nog vele andere bands uit Arnhem en omstreken gespeeld, waaronder D.C. Lewis, Driftin’ Soul, Celtis, Mayfield en Railway.
Ik woonde dicht bij Henk Bruysten en werd gevraagd om aan een rock ‘n’ roll project mee te doen, met Henk, Alfons Haket en Arnie Treffers. Dat resulteerde uiteindelijk in het legendarische Long Tall Ernie & The Shakers. In deze formatie heb ik de eerste single opgenomen, te weten ‘Kiss Me Baby’ met op de B-kant ‘Rockin’ Mama’. Daarna gingen Long Tall Ernie & The Shakers optreden met Moan, bestaande uit nagenoeg identieke bezetting, in het voorprogramma. Daarin was al een drummer voor handen, te weten Alan Macfarlane. Vanwege diezelfde bezetting voor beide bands, was een tweede drummer logischerwijs niet nodig.

Na veel in het buitenland verblijven, 2 jaar Amerika, 11 jaar Ghana, werd ik in 2000 uitgenodigd voor de reŁnie van Celtis. Dit was na al die jaren een geweldige ervaring, wat mij ertoe aanspoorde opnieuw een drumstel te kopen waarmee ik aan het oefenen sloeg.

Na enkele jaren bij rockband Covik gespeeld en vervolgens gedurende zes jaar bij het Doesburgse Jinx. Al met al, met een kleine onderbreking van bijna een halve eeuw, nu weer samen met Hank The Knife in een band. We hebben er zin in.

Let’s rock and roll!Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb